Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home4/poli08/public_html/library/database.php on line 4
Politextil Politextil Politextil sofabed

Politextil

  •    

Termeni si conditii

 

Untitled Document

PROTECTIA DATELOR

Orice informatii personale identificabile cum ar fi numele, adresa, numerele de contact si preferintele este facuta voluntar, cu cunostinta si consimtamāntul dumneavoastra cānd se face o cerere, depunerea sau īnregistrarea pentru servicii de la Politextil. Formularele de īnregistrare contin atāt cāmpurile obligatorii (marcate cu un asterisc (*)) si non-campuri obligatorii, daca nu completati cāmpurile obligatorii, Politextil sau una dintre filialele sale si companiile afiliate, nu pot fi īn masura sa raspunda la cererea dvs.

Cererile de informatii facute prin telefon pot fi īnregistrate pentru controlul de calitate si pentru a asigura acuratetea informatiilor dumneavoastra personale.

Informatiile cu caracter personal furnizate la Politextil de catre dumneavoastra vor fi puse la dispozitie pentru a fi utilizate īn comun de catre personalul Politextil autorizate corespunzator īn Romānia, filialele sale si societatile afiliate la nivel mondial, relatiile sale clientilor agentiilor de management si, ocazional, la alte persoane sau companii care efectueaza operatiuni īn legatura cu afacerea noastra , operatiuni comune de marketing si de operare de date. Filialelor noastre si unii dintre partenerii nostri de afaceri sunt situati in afara Romānia si, prin urmare, sunteti de acord ca informatiile dumneavoastra personale pot fi importate īn Romānia si / sau transferate īn strainatate īn scopurile mentionate īn acest document. Toate aceste persoane si societati fac obiectul unor acorduri de confidentialitate, precum si protectia informatiilor personale vor fi asigurate īn orice moment, īn conformitate cu protectia datelor aplicabile si legile privind confidentialitatea.

NOTA PENTRU COPII

Copiii care sunt sub vārsta (minori), īn special cei sub vārsta de 13 ani, nu trebuie sa trimita informatii despre ei īnsisi sau prietenii lor si nu trebuie sa se īnscrie pentru oricare dintre serviciile Politextil on-line, si nici nu ar trebui sa se faca cereri pentru a primi informatii suplimentare de la Politextil facānd clic pe butonul acordul sau butoanele de cerere pe site-ul web. Īn cazul īn care vom descoperi ca un copil a īnregistrat datele lui sau un alt detaliu personal al copilului, vom sterge aceste informatii din evidentele noastre.

NOTA PENTRU PARINTI

Politextil nu va colecta īn mod intentionat informatii personale de identificare de la copii sub varsta majoratului. Daca, un parinte sau tutore legal sunt īngrijorati de faptul ca, copilul dumneavoastra a īnregistrat o cerere pentru unul din serviciile noastre, va puteti exprima dorinta de a anula īnregistrarea copilului dumneavoastra si sterge toate detaliile. Pentru aceasta va rugam sa ne contactati prin e-mail: privacy-policy@politextil.ro sau sa ne scrieti la adresa de mai jos furnizarea de documente oficiale care dovedesc statutul de parinte sau tutore:

Sc Politextil Srl

Strada Comertului
Nr. 3, Sector 3, Bucuresti
tel/fax: +40 21 245 38 65

Follow

Targuri, evenimente, noutati.

Newsletter

  • Plus

Country Selector